Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Οδηγός Πετυχημένου Lay 27/03/2016




  •   Το παρόν σεμινάριο θα ξεκινήσει αρχικά με Θεωρία πάνω στο θέμα Οδηγός Πετυχημένου Lay αλλά και ένα ενδιαφέρον θέμα έκπληξη. To Ιnfield κομμάτι θα το κάνετε μόνοι σας ! :D.  Μπορεί να έρθει όποιος θέλει και μπορείτε να φέρετε και φίλους σας. O μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 20 άτομα οπότε δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή πριν κλείσουν οι θέσεις. Oμιλητές ο Instructor μας και Assistants Kenny και Anonymous. Για να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας και να παρευρεθείτε μπορείτε να κάνετε Attend στο Event, να μας στείλετε Pm είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά είτε μέσω facebook.

       Επίσης παρέχεται για μια εβδομάδα τηλεφωνική υποστήριξη μετά το event και συμβουλές για sms game ! Θα ξεκινήσουμε στις 18:30 ώρα στο γνωστό πλέον σπίτι του Kenny και στις 22:30 θα αναχωρήσουμε  για ποτάκι όλοι μαζί είτε για game. Όποιος δε μπορεί να παρευρεθεί από την αρχή μπορεί να έρθει αργότερα αρκεί να ενημερώσει η πόρτα θα είναι ανοιχτή..

  • Θεματολογία :
    - Οδηγός πετυχημένου Lay 
    - Tαντρικές Τεχνικές Ικανοποίησης & Πώς να βρεις τη κατάλληλη στο δρόμο (Guest Speaker)
    - Dealing with LMR (Anonymous)
    - Q & A


    ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 4 ΩΡΕΣ ΘΕΩΡΙΑ 27/03 Κυριακή 18:30 - 22:30

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ :
       Από στάση λεωφορείων πανεπιστήμιο 2 και 4 τραμ είτε το 022 και κατεβαίνουμε στάση ΤΕΡΜΑ στη πλατεία Κυψέλης (προσοχή όμως όχι στο τέρμα της γραμμής απλά έτσι λέγεται η στάση). Εναλλακτικά από Πατησίων στάση Καλιφρόνα τα ίδια λεωφορεία. Το σεμινάριο θα γίνει Κυψέλη είναι δύο δρόμους πιο πάνω θα ανέβει και χάρτης εφόσον είναι δυνατόν,1ος όροφος. Στη συνέχεια θα συνεχίσουμε σε εξωτερικό χώρο. Για ότι χρειαστείτε απορίες,πληροφορίες Kenny,PuaBua,Anonymous

  • Κυψέλη
    Powered by
  • https://www.facebook.com/greekalphaacademy
  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου